Статті

Дізнайтеся кілька хитрощів, які допоможуть зменшити кількість осідання пилу на Ваших меблях.

Подробнее

На сучасному ринку клінінгових послуг є величезна кількість миючих та дезінфікуючих товарів для будь-якого типу покриття.

Подробнее

Мета FLY системи прибирання: в будинку свіжо та прибрано, а у Вас купа вільного часу для цікавого життя.

Подробнее

Кожен день ми чистимо, перемо, відбілюємо, коротше кажучи, робимо все на благо свіжості і чистоти. Ми не замислюємося про те, скільки хімічних речовин проходить через наші руки

Подробнее

Кожен вид жалюзі вимагає індивідуального підходу очищення та миття. Для правильного догляду за жалюзі, слід дуже відповідально підходити до питання їх миття.

Подробнее

Ставите питанням, як вивести пляму з килима? Раніше подібних інструкцій було не знайти і доводилося задовольнятися тим, що Ми постійно бачимо плями на килимах

Подробнее

Ще кілька років тому прибирання квартири була буденною справою і прямо обов'язком кожної жінки. Сучасний ритм життя не залишає часу на прибирання навіть у себе вдома.

Подробнее

Ремонт – це дуже довгий, але потрібний процес. Через певний проміжок часу квартиру буде оновлено, тепер Вам і Вашим близьким дихатиметься краще, кімнати начебто і колишні, але тепер вони інші.

Подробнее

В якій якості і світлі ви хочете бачити світ? Сірим і брудним або яскравим і чистим? Це вибір кожного з нас!

Подробнее

Генеральне прибирання квартир – не дуже приємний захід, яке найчастіше забирає чимало часу і сил. У сучасної людини сили залишаються лише на відпочинок.

Подробнее
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »