Скільки коштує прибирання квартири?

Ще кілька років тому прибирання квартири була буденною справою і прямо обов'язком кожної жінки. Сучасний ритм життя не залишає часу на прибирання навіть у себе вдома.

В гонитві за кар'єрою нам доводиться затримуватися на роботі допізна або ж кататися по численних відряджень. Навіщо ж витрачати свої сили на прибирання, якщо її без проблем можуть виконати фахівці клінінгової компанії «Чистория»?

Більшість клієнтів звернулися за послугою набагато раніше, якщо б тільки знали, скільки коштує прибирання квартири.

При формуванні цін на прибирання квартири ми намагалися зробити послугу максимально доступною для кожного клієнта, тому з гордістю можемо заявити, що в компанії «Чистория» одні з найнижчих цін на клінінгові послуги в усьому Києві.

Для здійснення якісного прибирання в нашій компанії прийнято використовувати професійне обладнання та перевірені засоби чищення, які підбираються індивідуально для кожної поверхні і типом забруднення. Кожен працівник проходить навчання і тільки після нього допускається на об'єкт.

Так скільки коштує прибирання квартири р. в Київ?

Вартість послуги залежить виключно від обсягу виконаної роботи. Менеджер на місці порахує Вам вартість прибирання квартири залежності від площі приміщення та виду прибирання (генеральне, післяремонтне, щотижнева).

Кожен тип прибирання передбачає виконання певних заходів (мийка дзеркальних і скляних поверхонь, чищення паркету, ковроліну, хімчистка меблів, матраців, дезінфекція санвузли, винесення сміття і т. д.).

За бажанням клієнта, співробітники компанії можуть надавати додаткові послуги, однак вона оплачуються додатково.

Для постійних клієнтів існує гнучка система знижок. Регулярно в компанії «Чистория» проводяться акції – в такі періоди прибирання обійдеться зовсім недорого.

Тепер Ви можете зрозуміти, яка вартість прибирання квартири і як формується ціна на послуги нашої компанії. Повірте, що Ваші сили, нерви і час набагато цінніше.

Переглядів: 5506