Статті

В свої обійми клінінгові компанії Київ взяв не дуже радісно. Адже спочатку не всі розуміли, для чого такого роду послуги потрібні, і хто взагалі стане ними користуватися. 

Подробнее

Часте використання у житлових будинках і квартирах килимових покриттів, давно нікого не дивує. Адже за допомогою цих атрибутів можна надати оселі затишку і теплоти. 

Подробнее

Кожен, хто має м'яку меблі, без зайвих слів знають, що вона дуже швидко забруднюється, а відповідно хімчистка м'яких меблів неминуча. 

Подробнее

Якийсь час назад в експлуатації людей з'явився такий предмет інтер'єру як, килим. Багато різних варіацій Килими на стіну, на підлогу, килимові покриття і маленькі килимки в ванну.

Подробнее

Адже всім давно відомо, що чистота - запорука здоров'я. Недарма проводити прибирання приміщень, рекомендується кожен день і хоча б кілька разів на тиждень варто проводити генеральне прибирання.

Подробнее

Як же ми всі любимо м'які диванчики, крісла, ліжка, пуфи. Немає жодного будинку або квартири, в якій відсутній такий предмет інтер'єру.

Подробнее

Найважливіші складові для життя людини, це вода і повітря. Організм людини на 80% складається з води, а прожити без повітря взагалі не реально. 

Подробнее

Клінінг це слово, що позначає прибирання різного роду приміщень. В основному, такою послугою користуються різні офіси та будівлі подібного роду

Подробнее

Якщо ви зайнята людина, постійно проводите час на роботі і у вас вільними бувають тільки вихідні, то природно, що у такі дні хочеться відпочивати, насолоджуватися тим, що ви перебуваєте поруч з близькими людьми

Подробнее

Для кожної господині прибирання житла завдає чимало клопоту – всім нам хочеться, щоб наш будинок виглядав затишно, але який затишок без чистих підлог, сяючого кахлю, сліпучих дзеркал і прозорих вікон?

Подробнее
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »