Статті

Найчастіше килими розміщують на підлозі, хоча в деяких квартирах зберігається традиція чіпляти їх на стіни. У будь-якому варіанті він по-своєму допомагає створити затишок.

Подробнее

Якщо заглибитися в історію, то за миття вікон можна складати хронологічну таблицю. Наші бабусі та прабабусі мили вікна господарським милом, натирали картоплею або додавали у воду крохмаль. Натирали вже чисті скла зім'ятою газетним папером, іноді заздалегідь збризнувши її оцтом.

Подробнее

Прибирання великої квартири або приватного будинку займає досить багато часу. Тому не в усіх працюючих людей виходить приділити достатньо часу цього процесу. Якщо ви працюючий чоловік, то можете просто не встигати робити це. Ми готові вам допомогти! Наші розцінки на прибирання будинку не дозволять вам довго коливатися.

Подробнее

Напевно, кожен має вдома дивани, адже це самий улюблений і часто використовуваний предмет меблів. Хіба є хоч одна квартира, в якій відсутня диван. Не думаю. Та що там квартира, по-моєму, в будь-якій країні поважають цей атрибут.

Подробнее

Кожен день будь-яка господиня робить таку роботу, як прибирання своєї квартири або будинку. Це може бути мінімальна витрата часу, наприклад, щоб помити посуд або розкласти речі по місцях.

Подробнее
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10