Чому б не прибрати свій будинок?

Прибирання великої квартири або приватного будинку займає досить багато часу. Тому не в усіх працюючих людей виходить приділити достатньо часу цього процесу.

Якщо ви працюючий чоловік, то можете просто не встигати робити це. Ми готові вам допомогти! Наші розцінки на прибирання будинку не дозволять вам довго коливатися.

Існує думка, що кожен повинен займатися своєю справою. Є господині з легкістю (і навіть із задоволенням) підтримують чистоту в величезних квартирах або приватних будинках, але не здатні спекти пиріг або накрити стіл на свята.

А є ті, що із задоволенням готують, але прибирання свого будинку роблять тільки з почуття обов'язку, шкодуючи витрачений час. Не варто мучити себе, наші фахівці з радістю допоможуть у цій справі! А наші ціни на прибирання будинку вас приємно здивують.

У чистому будинку і чай смачніше!

Чистота нашого будинку, безумовно, впливає на багато що, в першу чергу на ваше здоров'я і самопочуття ваших домочадців. Будинок стає більш затишним, у ньому приємно жити, приймати гостей і відпочивати після морочливих днів. Але багато людей не вміють, не люблять або просто не мають часу на подібне проведення часу. Однак розцінки на прибирання будинку в клінінгових компаніях можуть лякати. І ви знову беретеся за ганчірку і швабру, і выбиваетесь з сил.

Пора і відпочити! Ми із задоволенням візьмемо на себе ваші турботи з прибирання за цілком адекватні гроші.

Розцінки "Чистория" - чесні і досить скромні за співвідношенням з якістю виконуваних робіт. Весь прейскурант досить прозорий, і ви зможете навіть самостійно порахувати, у скільки обійдеться вам та чи інша процедура з очищення квартири або офісу. Або наші фахівці підкажуть вам розцінки на прибирання вашого будинку.

Чистота - це дорого? Наші розцінки на прибирання будинку адекватні і чесні!

Якщо вам здадуться дорогими розцінки на прибирання вашого будинку, то я вам пропоную просту арифметичну задачу:

  1. За основу візьмемо вартість вашого робочого часу, які ви витратите на прибирання. І відразу виграш для тих, у кого обмежена кількість вільного часу. Фахівці можуть зробити прибирання в той час, коли вас не буде вдома, і набагато швидше, ніж впоралися б ви.
  2. Беремо до уваги втома від незвичного та нелюбимого заняття - ви будете довго відпочивати після і у вас, можливо, з'явиться крепатура на наступний день. Тобто часу вже витрачено чимало, а тут ще - плюс неминучий відпочинок після прибирання і погане самопочуття на наступний день.
  3. А тепер додаємо поламаний манікюр, забруднений хімікатами під час прибирання одяг, яка не підлягає відновленню та механічні пошкодження поверхонь меблів чи статевого покриття - просто через незнання.

Фахівці "Чистория" ніколи не зіпсують нічого у вашому будинку, виконають все швидко, професійно і розцінки на прибирання вдома у нас, до речі, невисокі.

Переглядів: 1617
Схожі статті

При щільному графіку і великий зайнятості зазвичай користуються послугами прибирання на дому. Це означає, що, звернувшись до клинговую компанію, ви можете замовити прибирання