Хімчистка килимових покриттів

Часте використання у житлових будинках і квартирах килимових покриттів, давно нікого не дивує. Адже за допомогою цих атрибутів можна надати оселі затишку і теплоти. 

Але по мимо краси і затишку, килимові покриття надають чимало клопоту. Адже прибирання та підтримання їх у належному вигляді та стані, потребує багато зусиль. Загалом килими можна чистити два-три рази в рік, але в приміщеннях, де часто хтось знаходиться, а саме вітальня або кухня,килими варто очищати частіше.

Не варто забувати про те, що не вчасно очищені килими або ковролін, можуть стати оселею для різних кліщів, бліх та інших шкідливих комах. А скупчення пилу в свою чергу викликають у власників м'яких і приємних на дотик килимів, астму, алергію та інші дихальні захворювання. По мимо шкоди мешканців квартири, такий забруднене килим втрачає всю красу, і тим самим надають затишок, а відчуття дискомфорту.

Яким чином відбувається хімчистка килимових покриттів? Спочатку видаляється усе сміття, пил і бруд, це відбувається за допомогою вакуумного очищення. 

Потім проводиться вибіркова чистка килимових покриттів, зокрема плями і дуже забруднені ділянки. Завдяки новітнім технологіям можна навіть усунути «утоптаные» місця. 

Далі проводиться вологе чистка килимових покриттів. На цьому етапі очищення застосовується чистячий засіб, в залежності від того, якого виду плями. 

По всій глибині килима розподіляється хімічний засіб, наноситься воно дисковою машиною, після розпилювання засіб разом зі всієї накопиченої брудом забирається з ворсу миючим пилососом - екстрактором. Ну і на закінчення висушується.

Компанії хімчистки килимових покриттів надають послуги, де кваліфіковані спеціалісти виконують всю роботу від «А» до «Я». 

послуги чищення килимових покриттів входить: діагностика, оцінка довжини ворсу, ступінь забруднення і вигляд плям, оцінка стійкості фарбування покриття.

Відштовхуючись від даних отриманих при діагностиці, підбираються всі необхідні, відповідні саме для цього виробу хімічні речовини.

Послуги даного типу можуть надаватися як у хімчистці, так і на дому у замовника, в будь-який зручний час. При чому виклик професійних працівників додому, обійдеться набагато дешевше. Але якість чищення при цьому гірше не стане.

Єдиний обов'язковий випадок твору очищення килимового покриття в заводських умовах, це якщо справа стосується виробів з натуральної вовни або шовку з максимально сильними забрудненнями. 

Такі килими можна привести в колишній вигляд тільки за допомогою дорогих выводителей, великих машин для сушіння і т. д. Очищення такого плану як правило починають з виїзду менеджера на дім до замовника. Ну а весь процес очищення займе від трьох до п'яти днів.

Багато клінінгові компанії надають таку послугу. Все частіше люди звертаються з питань хімчистки килимових покриттів саме до них. 

Адже займатися цим самостійно коштує великих зусиль. А два-три рази на рік заплатити невелику суму і тобі все приведуть в порядок, набагато зручніше і легше.

Звертаючись в такі компанії, Ви забезпечите себе і своїх близьких чистотою, а головне позбавите себе від зайвих турбот.

Переглядів: 1795