Горизонтальні жалюзі: правила догляду

Зазвичай, жалюзі використовують як відмінний захист від сліпучого, яскравого сонячного світла, а також вони добре приховують Ваш побут від цікавих сторонніх очей. Але з часом, як і будь-яка поверхня, жалюзі покриваються пилом та сміттям, яке летить з вікна, а якщо така металопластикова захисна конструкція висить на вікнах в кухонному інтер'єрі, то ступінь і складність забруднень на ламелях будуть ще більшими, оскільки до пилу додадуться кіптява і жир; у приватних і заміських будинках таким додатковим забрудненням є різні комахи, метелики, павуки та інше.

Як вимити жалюзі?

Жалюзі виготовляють з самих різних матеріалів: пластика, металу, дерева. Ми розглянемо тільки перші два види, оскільки догляд за дерев'яними виробами – тема окремої статті та уваги. Віконні жалюзі корисні для блокування відблисків, але вони можуть «збирати» пил, бруд і сажу. Вільно плаваючий пил часто осідає на гладких плоских поверхнях жалюзі, які важко очистити через їх форми і відстані між ними. На щастя, є кілька способів зберегти чистоту жалюзі без особливого клопоту. Для гладких жалюзі, зроблених з дерева, пластику і вінілу або алюмінію, допоможе наша клінингова компанія. Але не хвилюйтеся – немає необхідності чистити по одній планці за раз або знімати з вікна цілком: з нашою компанією Ваші жалюзі знову будуть виглядати як раніше; у нас доступні ціни, спеціально навчені люди, які ретельно очистять все швидко і якісно.

Віконні жалюзі можуть бути недорогим способом додати конфіденційності Вашим вікнам, захистити речі від сонячних променів і навіть додати декоративний штрих оселі. Існує майже стільки ж різних типів віконних жалюзі, скільки і стилів прикраси. Все жалюзі об'єднує те, що вони припадають пилом і брудняться. Щотижнева чистка пилу може допомогти контролювати кількість бруду, яка накопичується на планках. Але якщо ви не видаляєте пил регулярно, він може змішуватися з жиром і іншими частинками в повітрі, стаючи липкими, і їх буде набагато важче видалити. Під «легким очищенням» ми маємо на увазі відносно швидкі методи, які ми застосовуємо регулярно, легко і без особливих зусиль, а також які виконуємо без зняття жалюзі.

Багато людей просто не можуть регулярно «злегка чистити» свої жалюзі на вікнах. Навіть жалюзі, які регулярно піддаються легкому очищенню, одного разу зажадають «глибокого очищення», оскільки навіть якщо ламелі здаються досить чистими, бруд буде накопичуватися на стрічках і шнурах, а також у важкодоступних місцях. Якою б не була причина, по якій Ваші жалюзі можуть потребувати ретельного чищення, ми впораємося із завданням будь-якої складності.

Перед чисткою жалюзі не забудьте про миття вікон, щоб отримати максимум задоволення від оновленого і сяючого чистотою віконного отвору!

Переглядів: 883