Вертикальні жалюзі: секрети догляду і чистоти

Даний вид тканинних жалюзі користується великим попитом в адміністративних установах, офісах, бізнес і торгових центрах, школах, поліклініках; часто їх вішають на балконах з вікнами в підлогу і засклених терасах, адже вони відмінно захищають інтер'єр від прямих сонячних променів, активного та яскравого світла. Рано чи пізно в процесі експлуатації виникає питання: як доглядати за вертикальними жалюзі, щоб довше зберегти їх привабливий зовнішній вигляд і естетичність? Як варіант – звернутися в клінінгову компанію «Чисторія»!

На даний момент, жалюзі є невід'ємним атрибутом офісів, так як вважаються сучасним елементом віконної рами. Жалюзі більше підходять для офісів, ніж для житлового приміщення. У будь-якому випадку зручність їх полягає в простоті використання, хоча, вони також потребують постійної чистоти. Чистка повинна проводиться по мірі забруднення: те, як чистка буде проводиться. залежить від їх конфігурації і матеріалу. Ми з упевненістю можемо вас завірити, що наша компанія використовує тільки сучасне обладнання і засоби. Унікальні технології дозволяють видаляти будь-які забруднення, при цьому не порушуючи структуру матеріалу. Поєднання сучасного обладнання та миючих засобів забезпечує прекрасний результат. Величезний досвід фахівців дозволить провести очистку жалюзі в будь-якому приміщенні і в будь-яких масштабах. До того ж, ми проводимо очищення жалюзі будь-якої конфігурації і форми. Процедура буде виконана чітко і оперативно. Професіоналізм і величезний досвід дозволяє нашим фахівцям гарантувати вам високу якість і швидкість.

Будьте впевнені, це ніяк не відіб'ється на ваших стандартах прибирання. Просто так буває. На жаль, вертикальні жалюзі (як і всі інші типи жалюзі) потребують періодичного прання. Пил, бруд, павутина – це буває в будинках. Незалежно від того, чи підійшов час генерального прибирання або це просто робота в списку справ, пора зайнятися чисткою вертикальних жалюзі. Чому слід зателефонувати в сертифіковану службу прибирання, якою є наша компанія «Чисторія».

Одне з найскладніших завдань, з якими стикаються люди – це підтримувати свій будинок в чистоті і презентабельності. Прибирання, яке колись було просто стомлюючим, може стати фізично виснажливим або навіть небезпечним, оскільки може призвести до нещасних випадків або падіння. З віком Ви, ймовірно, захочете витрачати менше часу на домашні справи, такі як чистка, і більше часу на свої хобі та інтереси. Іноді регулярна робота по дому стає занадто складною через фізичні проблеми, хвороби. Якісне прибирання – це увага до деталей. Ми зібрали команду досвідчених прибиральників, які прагнуть надати Вам найкращі послуги з прибирання.

Переглядів: 810