Секрети чистоти тканинної натяжної стелі

Тканинні стелі – це вигадливо, вишукано і недешево. Щоб зберегти цю дорогу красу, потрібно забезпечити і гідний догляд. Стелям з тканини віддають перевагу тоді, коли вибирають щось середнє між глянсовою і матовою поверхнею і, потрібно відзначити, такий вид підвісної стелі невибагливий у догляді: він не потребує полірування і вологого прибирання, а чиститься елементарно за допомогою миючого пилососа і водяної пари, парової швабри або парогенератора.

В арсеналі миючих засобів необхідно мати класичні засоби по догляду за натяжними стелями; також для цих цілей підійдуть і м'які засоби для миття посуду. Ефективно впоратися із забрудненнями допоможе 10%-ий розчин нашатирного спирту: для цього знадобиться м'яка губка, змочена в розчині якою акуратними, легкими, змахуючими рухами потрібно протерти забруднену ділянку.

Пар як засіб очищення сатинової стелі

Жирні і засохлі плями на тканинній підвісній стелі швидко і без зусиль можна видалити за допомогою парогенератора або парової швабри. Такий спосіб добре зарекомендував себе і часто використовується в догляді за текстилем, меблями, плитковими стінами і підлогою (особливо на стиках і швах), металевим обладнанням. Практично все, крім виробів з МДФ і ПВХ, можна очистити парою. Обробка парою тканинної натяжної стелі – це гарантія стовідсоткової чистоти від різного виду забруднень, цвілі, грибка і скупчення пилу.

Багато наших клієнтів вперше встановлюють в своїх будинках натяжні тканинні стелі. Зазвичай один з перших їхніх питань: «Як очистити натяжна тканинний стеля?» Хороша новина в тому, що натяжні стелі дуже легко чистити. Погана новина в тому, що не всі легко очищається. Ми можемо успішно видалити деякі відбитки пальців, пил і бруд в цілому, але деякі плями можуть бути більш стійкими. Жирний маслянистий бруд може глибоко проникнути в структуру тканини, і для її видалення можуть знадобитися додаткові зусилля. Але і тут не варто журиться, дякуючи нашим високопрофесійним фахівцям, які знають, як правильно і якісно очистити стелю від небажаного забруднення. У нас відмінної якості чистячі засоби, які дбайливо і ретельно очистять Вашу стелю.

Прекрасною особливістю натяжної тканинного стелі є те, що вона встановлюється в готовому вигляді і не вимагає додаткового фарбування або будь-якої іншої обробки. Це означає, що після установки стельовоїї тканини її слід розглядати як окрему поверхню. Якщо у вас виникнуть питання про те, як доглядати за натяжною стелею, наша служба завжди готова запропонувати розумне рішення.

Однак, щоб забезпечити найвищу якість очистки, яка досягається завдяки високому професіоналізму виконавців та використанню передового обладнання, варто звернутися за допомогою до спеціалістів нашої компанії «Чисторія»!

Переглядів: 855