Туалетна кімната: відправна точка щоденної гігієни і турботи про себе

Важливий вплив на наше здоров'я має особиста гігієна, предмети і засоби, якими ми користуємося в повсякденному житті; туалетна кімната, в якій ми здійснюємо гігієнічні процедури, повинна блищати чистотою і пахнути свіжістю, адже саме з цієї кімнати починається наш день, настрій і щоденна турбота про себе. Щоб уникнути розмноження і утворення різних мікроорганізмів в цьому приміщенні, бажано регулярно проводити чистку сантехнічних приладів і поверхонь за допомогою засобів побутової хімії.

Особливості догляду за унітазом-біде

Засоби по догляду за унітазом-біде необхідно вибирати в залежності від виду сантехнічного обладнання – електричної або звичайної моделі. Розглянемо особливості догляду за звичайним сантехнічним виробом без будь-яких «наворотів» у вигляді електронного програмування і підключення до мережі живлення. Будь-яке керамічне біде-унітаз, з часом, накопичує бруд, а якщо вода не очищається фільтром, то на стінках може утворюватися вапняний наліт, камінь. Якщо вчасно не видаляти його, він міцно закріпиться і в'їстися в кераміку – тоді Вам знадобляться більш радикальні методи і засоби очищення; якщо у Вас маленькі діти, мити виріб необхідно частіше, ніж раз на тиждень; доцільно замовляти прибирання квартири у професіоналів, якими являється команда нашої компанії «Чисторія».

Свіжа, чиста вода асоціюється з миттям і гігієною. Ванна кімната призначена для прийняття освіжаючого душу і розслаблюючих гарячих ванн, а також для гоління і чищення зубів. Завдяки новій системі унітазів з біде Ви будете також відчувати приємне відчуття чистоти і свіжості після відвідування туалету. Функція біде, якою оснащений підвісний унітаз, забезпечить Вам приємні відчуття при здійсненні інтимної гігієни теплим, ніжним струменем води. Вам залишиться тільки витертися м'яким рушником або папером. Це не завдає шкоди шкірі, підтримує інтимний догляд і є абсолютно гігієнічним.

Більшість не замислюється про те, від чого саме залежать зручності в будинку, поки конструкція або система не дасть збій; складніше доводиться, якщо це санвузол. Саме тому періодично повинна проводитися чистка унітазу, завдяки яким вдається усувати будь-які засмічення. Причому при виникненні проблем не варто відкладати їх вирішення на потім. За ціною прочищення унітазу в цьому випадку не обійдеться занадто дорого. Ми не боїмося складних завдань – вивчимо, підберемо рішення, і все приберемо. На сторожі спокою. Ми врахуємо побажання, все проконтролюємо і презентуємо чисте приміщення. Прибирання пройде комфортно. Команда клінерів приїде з професійною хімією, технікою, інвентарем. Ми все продумали. Входять всі види робіт, які потрібні саме для Вашого прибирання. Ми з задоволенням складемо індивідуальний перелік робіт, щоб врахувати всі побажання – це працює як конструктор. Щоб зрозуміти, що саме можна включити – ознайомся з докладним переліком послуг. Наше завдання – швидко зреагувати на аварійну ситуацію і максимально якісно виконати роботу!

Переглядів: 1004