Як повернути духовці сяючий вигляд і чистоту?

Приготування кулінарних шедеврів в духовій шафі – це не тільки апетитна вечеря або десерт, але і морока з прибиранням, яке на Вас чекає після всього цього приготування, а чим довше відкладати момент очищення, тим складніше доведеться відтирати пригорілі частинки їжі на стінках духовки. Після кожного такого готування жир і бруд накопичуються, в'їдаються в поверхню матеріалу, і вже видалити їх звичайною ганчірочкою не вдасться. У таких випадках на допомогу приходить «важка артилерія» з чистячих засобів і скребків, або команда професіоналів «Чисторія»!

Чистка духовки від пригорілих залишків – кошмарний сон кожної господині: якщо духовку вчасно не чистити і кожен раз відкладати це заняття на потім, то при включенні вона може диміти і стати причиною неприємного запаху гару в приміщенні, зіпсувати смак страви.

Чистка духовки – одна з найбільш ненависних справ в будинку. Вітчизняні продукти не можуть ефективно видалити пригоріле вугілля; вони токсичні, викликають пошкодження духовки і Вас самих. Наша команда доброзичливих і навчених фахівців може впоратися навіть з найбруднішими печами, використовуючи нетоксичні очисні засоби. Надійно, професійно, без безладу і метушні – просто відмінний сервіс і турбота про клієнтів. Ми ретельно очистимо Вашу духовку, видаливши всі сліди жиру і пригорілого вуглецю, використовуючи неїдкі, нетоксичні, екологічно чисті засоби для чищення в Вашому домі відповідно до стандартів якості; професійне очищення займає дуже невелику кількість часу для стандартної духовки.

Ви не знайдете кращих цін, стандартів або подальшого догляду, тому що ми пишаємося тим, що кожен клієнт задоволений. Служба прибирання пропонує професійні послуги з чищення духовки, завдяки яким Ваша кухня буде виглядати фантастично. Для наших постійних клієнтів ми завжди будемо очищати зовнішню поверхню духовки і підтримувати її зовнішній вигляд. Виконуючи чистку духовки знизу-вгору, ми оглядаємо прилад, використовуємо наші екологічно безпечні продукти, очищаємо решітки і футерування, видаляємо нагар і запечений бруд; якщо можливо, ми також очистимо вікно духовки.

Переваги чистої духовки

  • Чисті духовки швидше досягають бажаної температури і споживають менше енергії.
  • Тепло розподіляється рівномірно, що дозволяє готувати їжу більш рівномірно.
  • Знижується ризик загоряння через карбонизовані мастила.
  • Більше ніяких жахливих запахів або диму.

Наша команда з гордістю пропонує виняткові послуги з прибирання, будь то разове або щотижневе прибирання. Хочете дізнатися більше про те, що нас відрізняє? Врахуйте наступне:

Наші прибиральники проходять перевірку і всебічне навчання. Ми використовуємо екологічно чисті засоби для чищення. Ми запрошуємо вас зв'язатися з нами якомога швидше. Залучіть професіоналів і приберіть ще один пункт зі свого списку справ!

Переглядів: 1484