Інструменти та чистячі засоби для догляду за унітазом-біде

Якщо Ви затіяли очищення біде, Вам не обійтися без такого важливого інструменту, як йоржик, а до нього на додачу – губки та ганчірочки. Жорсткість всіх цих допоміжних інструментів потрібно вибирати в залежності від матеріалу виготовлення унітазу-біде, щоб не подряпати поверхню виробу: нехай краще щетина йоржика буде середньої жорсткості, ніж потім страждати докорами сумління за зіпсовану дорогу сантехніку.

При очищенні унітазу-біде за допомогою лужних чистячих засобів злийте з нього воду, потім нанесіть на внутрішні стінки засіб, використовуючи губки і гумові рукавички; залиште нанесений розчин на 10-15 хвилин і змийте водою.

Профілактика видалення вапняного нальоту, каменю та інших неприємних відкладень

Профілактичне регулярне прибирання, яке включає очищення сантехніки від забруднень у вигляді іржавих патьоків, жовтого вапняного нальоту і кам'яних відкладень, позбавить Вас раптової заміни унітазу-біде, адже несвоєчасна і нерегулярна чистка сантехніки може позначитися не тільки на його зовнішньому вигляді, але і на функціональності пристрою. Щоб унітаз справно працював, був приємним і безпечним у використанні, і не викликав бажання бігти подалі при одному погляді на нього, використовуйте доступні засоби, які напевно знайдуться в кожному будинку: наприклад, обробка мильним розчином запобіжить утворенню і розмноження хвороботворних мікробів, а з ледь помітним вапняним нальотом впорається 96% тепла оцтова есенція. Якщо використовувати арсенал засобів побутової хімії, то протягом 10-15 хвилин ефективного впливу на забруднення Вам залишиться тільки злити воду з бачка і не обтяжуватися миттям, вискоблюванням і відтиранням плям з поверхні виробу.

Наша компанія використовує тільки високоякісні хімічні засоби для очищення, які відповідають всім стандартам. Чи знаєте ви, що чистячі засоби для унітазів можуть бути одними з найнебезпечніших речовин? Крім того, вони потрапляють прямо в наші труби, і багато хімічних речовин не фільтруються належним чином, перш ніж потраплять в навколишнє середовище. Ясно, що пора використовувати більш екологічні засоби для чищення унітазів. Не турбуйтеся, ми про все подбала, щоб не нашкодити і не пошкодити вашу сантехніки, ми використовуємо тільки якісні засоби, які менш щадні. На щастя, все більше і більше компаній усвідомлюють це, і у нас є більше можливостей, ніж будь-коли раніше. Ніші чистячі засоби для унітазу, які не завдають шкоди навколишньому середовищу, є сертифікованими, що не токсичними і не містять кислоти.

Переглядів: 1486