Правила догляду за натяжною стелею

Натяжна стеля – це вишуканість та естетичність: вона допоможе приховати всі нерівності і недоліки будови, проводку та інші вади, за які «чіпляється» погляд. Така стеля виготовляється з ПВХ-плівки або полімерної тканини, які потребують особливого догляду – в іншому випадку, виріб може деформуватися, втратити свій презентабельний зовнішній вигляд і прийти в непридатність.

Як і чим доглядати за навісною стелею?

Прибирання натяжної стелі в житловій кімнаті роблять раз на рік; якщо мова йде про стелю на кухні або у ванній кімнаті, тоді потрібен більш ретельний і регулярний догляд, так як на її поверхні може накопичуватися жир, кіптява, наліт від води, випарів та інші плями, незважаючи на потужну витяжку. Бажано по мірі забруднення поверхні відразу ж видаляти свіжі сліди плям вологою серветкою і не давати їм засихати, оскільки це в подальшому може ускладнити процес очищення.

Якщо Ви зважилися на генеральне прибирання і зібралися ґрунтовно помити натяжну стелю, потрібно використовувати безпечні миючі засоби. Гіпсокартонні стелі бояться вологи, пластик жовтіє на сонці, і тільки натяжні стелі, за твердженням виробників, стійкі практично до всіх видів впливу. Навіть контаміновані їх дуже проблематично, а ті плями, які з'явилися в результаті якихось форс-мажорних ситуацій, можна мити без залучення бригади прибиральників. Однак деякі правила щодо того, яким повинен бути догляд за глянсовими поверхнями стелі, все ж існують. Їх потрібно вивчити і дотримуватися, щоб натяжні стелі служили бездоганно, а первісний глянець залишався таким якомога довше.

Регулярне чищення натяжних стель слід проводити не частіше ніж один раз на рік, інакше вони швидко втратять свій блиск. Потреба в позаурочних прибираннях виникає тоді, коли кімната, наприклад, кухня або ванна, інтенсивно використовується, або на стелі залишилися плями від необережних дій.

Буквально півгодини нескладної роботи – і Ваша натяжна стеля знову буде чистою. Тому найкращий вихід із ситуації, коли потрібно позбутися від старого забруднення – це скористатися послугами клінінгової компанії «Чисторія», спеціалісти повною мірою оцінять можливість усунення дефекту, застосують сучасні технології.

Якщо вирішили скористатися нашими послугами, то варто знати, що у нас найкращі фахівці, доступні ціни, і найголовніше ми швидко все приберемось за лічені хвилини. Зателефонуйте нам прямо зараз і задайте всі Ваші запитання нам.

Переглядів: 1027