Чистимо батареї від пилу та жиру правильно

Батарея опалення або радіатор – одне з найбільш важкодоступних місць для прибирання в будинку: його, як правило, обходять стороною мильні губки або приділяють недостатньо уваги. Процес прибирання ускладнюється ще й тим, що звичайними інструментами для чищення важко дістатися в щілини батареї. А даремно, адже пил і бруд накопичуються з кожним пропущеним прибиранням, потім міцно осідають на поверхні і насилу піддаються дії миючого засобу. Не кажучи про те, щоб замовити клінінг квартир у нашій компанії, спеціалісти якої виконають усю цю роботу за Вас!

На батареї, як і на будь-який іншій поверхні, добре осідає пил, дрібне сміття. В процесі експлуатації вся ця курна «бомба» уповільненої дії підніметься в повітря і вдихатиметься людьми, що знаходяться в приміщенні, де працюють радіатори; нерідко пил стає причиною появи алергії та інших захворювань дихальних органів – ось чому так важливо тримати батареї в чистоті, «плюс» це додає охайності їх зовнішньому вигляду.

Як правило, батареї розташовані під підвіконнями, а при відкритому вікні з поривом вітру з них може посипатися все, що там накопичилося. Існує кілька способів очищення батареї – все залежить від виду обігрівального приладу і оздоблювальних матеріалів інтер'єру.

Згодом на радіаторі скупчуються пил і бруд, а внутрішні поверхні покриваються шаром вапняного нальоту або іржі. Тверді домішки в теплоносії викликають засмічення в трубах, і система опалення перестає нормально працювати. Щоб вирішити проблему, потрібно з'ясувати, як можна почистити батарею опалення, не знімаючи її. Однією з причин нерівномірного нагрівання елементів системи опалення може бути не засмічення, а повітря. В цьому випадку чистка не потрібно, достатньо обережно відкрити кран, щоб видалити повітря з батареї опалення. Перед тим, як чистити батареї і радіатор, переконайтеся, що це дійсно необхідно.

Батареї і радіатори необхідно очистити, якщо вони забруднені зсередини, щоб виключити тепловтрати. Пробка або товстий наліт іржі на внутрішніх поверхнях радіатора знижує тепловіддачу, в результаті чого приміщення гірше прогрівається. Згодом корозія, якщо її не усунути, пошириться по всій системі. Наші фахівці пройшли ретельну підготовку за найсучаснішими методами усунення різного забруднення. Ми надаємо вам свої послуги і використовуємо тільки передові методи і обладнання, які гарантовано позбавлять вас від цієї проблеми. Наші експерти знають, як важливо, щоб ваша система була чистою. Від наших послуг, Ви отримуєте якість, прозорість і ефективність за розумною ціною.

Ефективно відмити опалювальні прилади до блиску і педантичної чистоти допоможе наша кілінгова компанія.

Переглядів: 1492