Витяжка: на сторожі Вашого здоров'я і чистого повітря

Витяжка – не тільки стильний елемент кухонного інтер'єру, але і важлива функціональна його частина. Вибір якісного, потужного очисника повітря так само важливий, як правильний догляд за ним для підтримки справного робочого стану: чим краще працюватиме пристрій, тим чистішим і свіжішим буде повітря у Вашій оселі. Чистку приладу необхідно проводити регулярно, якщо:

  • Ви любите часто і багато готувати на плиті для своєї сім'ї;
  • після приготування їжі запах залишається в приміщенні і від нього складно позбутися.

Щоб сторонні запахи не в'їдалися в меблі і не псували Вам смак життя, очисник повітря необхідно акуратно розібрати, деталь за деталлю.

Основна заковика при очищенні витяжки може виникнути з дрібноклітковою металевою сіточкою, яка при частому використанні забивається нагаром і жиром. Витяжки, розроблені для поліпшення ваших кулінарних потреб, пропонують такі преміальні функції, як вбудоване світлодіодне освітлення, перегородкові фільтри, які можна мити в посудомийній машині, а також тихий, але потужний двигун, який видаляє небажаний запах і пар. З нашою компанією ви можете не заморочується про там як привести в порядок кухонну приналежність. Співпрацюючи з нами, Ви отримаєте масу переваг, доступну вартість послуги – найголовніший і важливий аспект; до того ж, чистка проводиться в зручний для Вас час, швидко і якісно. До того ж, якщо Вам необхідні додаткові послуги – ми їх неодмінно надамо. Існує багато способів очистити витяжку, але найефективніший – це найняти наших фахівців.

Ми так зайняті приготуванням чогось смачненького на плиті, що забуваємо про витяжний вентилятор (у будь-якому випадку, це наше виправдання). Це одна з тих забутих областей кухні, якій в процесі прибирання не приділяється стільки уваги, скільки вона заслуговує або вимагає. Хоча ми можемо не забувати протирати плиту після використання, витяжний вентилятор стає все похмурішим і жирнішим; чим більше жиру і бруду утворюється, тим гірше продуктивність. Витяжка запобігає осіданню жиру на кухонних поверхнях і зберігає свіжий запах в повітрі.

Але як щодо того, коли його потрібно очистити? Витяжка щосили видаляє жир, запахи готування і пар з кухні, тому не дивно, що може сильно забруднитися. Якщо Ваша витяжка знаходиться в дуже жалюгідному стані, можете звернутися до професіонала, щоб позбутися від бруду. Щоб не довелося вдаватися до радикальних методів чищення, в таких випадках, без сумнівів, не обійтися без допомоги спеціалістів по прибиранню з «Чисторія»!

Переглядів: 1024