Прибирання квартири київ недорого

Мій дім – моя фортеця. Такі ж слова можна сказати про квартирі, адже не даремно ми намагаємося наповнити її неповторною атмосферою, в якій відчуваємо себе не просто комфортно, але ще й захищено.

На жаль, не завжди знаходиться час, щоб провести прибирання. З часом на килимах, диванах стає помітною шерсть улюбленого кота, пилок з квітів, пил з-за постійно відкритого балкона. Всі ці фактори сприяють розвитку бактерій і мікробів, що може негативно позначитися на Вашому здоров'ї та здоров'ї близьких людей.

Ознайомившись з клінінговими компаніями, які надають послуги по прибиранню квартир, котеджів і офісів, помилково можна вирішити, що професійне прибирання можуть дозволити собі тільки дуже багаті люди. Це не зовсім так. Кожна компанія самостійно формує пакет послуг і встановлює вартість на нього.

Самими популярними і поширеними послугами є:

  • комплексна генеральне прибирання, яку слід проводити не менше двох разів на рік;
  • разова генеральне прибирання, яку замовляють для професійного чищення поверхонь, після того, як знімну квартиру звільнили постояльці;
  • післяремонтне прибирання, передбачає комплексне усунення будівельного сміття та забруднень, які залишились на вікнах, стінах, підлогах після завершення ремонтних робіт;
  • хімчистка килимів, м'яких меблів та матраців;
  • экоуборка, яка полягає у використанні парової машини і повну відмову від хімічних засобів.

Компанія «Чистория» надає своїм клієнтам уборку квартири Київ недорого, оскільки політика компанії дозволяє надавати якісні послуги за прийнятною ціною.

Звернувшись за допомогою до професіоналів, Ви заощадите свій час, збережете нерви і найімовірніше гроші. Не кожна людина може правильно підібрати відповідні засоби для всіх типів поверхонь. Не знаючи нюансів, Ви можете просто зіпсувати меблі, килим та інші поверхні.

Переглядів: 2106