Генеральне прибирання квартири київ ціна

Генеральне прибирання квартири вважається найбільш затребуваною клінінгової послугою у компанії «Чистория». Така популярність є цілком обґрунтованою, адже нами регулярно проводиться акція «Сезонний клінінг».

Співробітники компанії виконають прибирання Вашої квартири на вищому рівні. Даний тип прибирання передбачає повну миття скла, дзеркал, комплексну чищення м'яких меблів та інших текстильних поверхонь, дезінфекцію санвузли, винос сміття, усунення пилкових утворень зі стін, стель і предметів декору.

Професійно підготовлені працівники нашої компанії в найкоротші терміни, в зручний для Вас час проведуть прибирання квартири і позбавлять Вас від непотрібних турбот.

Зазвичай на генеральне прибирання доводиться витратити цілий день, але наші фахівці справляться за кілька годин. Свій вільний час Ви можете провести з сім'єю, друзями або ж цілком присвятити себе улюбленому заняттю, хобі.

В процесі прибирання ми використовуємо перевірені, професійні засоби, які призначені саме для чищення і миття, усунення забруднень з поверхонь будь-якого типу. Незаперечною перевагою використовуваних засобів є відсутність специфічного запаху, що вбереже мешканців від можливого виникнення алергічних реакцій.

Професійне обладнання, якісні миючі засоби допоможуть усунути важко-виведені забруднення погано доступних місцях. Особлива увага приділяється очищенню стекол та вікон. Ми гарантуємо, що розводи та плями не стануть причиною зіпсованого настрою.

Середня вартість генерального прибирання квартири в Києві коливається від 12 до 20 грн. за 1 кв. м. в залежності від пакету послуг та цінової політики компанії.

Фахівці компанії «Чистория» наповнять Вашу квартиру чистотою і свіжістю. Приємно порадує клієнтів і ціна на генеральне прибирання – 15 грн. за 1 кв. м.

Щоб замовити професійну генеральне прибирання у своїй квартирі, достатньо зателефонувати на наш офіс, а менеджери в телефонному режимі прорахують вартість послуги. За додаткову оплату, пакет «генеральне прибирання квартири» може бути доповнений і розширений. Ми дбаємо про свою репутацію і прислухаємося до побажань клієнтів.

Переглядів: 1557