Прибирання квартир після ремонту

Ремонт – слово, яке викликає страх і трепет у кожного, хто хоч раз стикався з ним у своєму житті. Процес цей довгий, витратний, вимотують.

Проте, деколи ремонту не уникнути і тоді, єдине, що залишається – змиритися і прийняти його як щось неминуче.

Все ж, яким би затяжним і болісним не був би процес ремонту – варто пам'ятати, що рано чи пізно він закінчується, і тоді замість очікуваної радості від закінчення цієї «каторги», виникає почуття приреченості і спустошеності, так як з'являється необхідність у проведенні прибирання квартир після ремонту.

Не кожному такий монотонний, нудний і одноманітний працю під силу, а крім цього прибирання квартир після ремонту вимагає витрат часових, фізичних і моральних. А, як відомо, попит – породжує пропозицію. З кожним днем з'являється все більше клінінгових компаній, які готові надати послуги з прибирання офісів, будинків, квартир та інших приміщень, в тому числі, і після закінчення ремонту.

Фахівці з надання подібних послуг вже давно виробили чіткий алгоритм з чищення приміщень. Так в компанії "Чистория" робота розділена на кілька умовних етапів, що допомагає зробити працювати більш ефективно і продуктивно.

Так першим етапом, на думку професіоналів, є прибирання підлоги, яка в свою чергу поділяється на чотири підетапи: видалення залишків розчину і будівельного пилу; генеральна миття підлоги, при цьому враховується матеріал, з якого виконано покриття; у разі необхідності за цим слідує виконання захисного просочення, закінченням даного етапу робіт є повторна миття підлоги.

Після проводиться чищення стель, що передбачає видалення забруднень за допомогою пилососа і миття стелі.

Потім фахівці рекомендують зайнятися прибиранням предметів інтер'єру, з яких видаляються всі ті ж пил і розчин. Миються світильники, карнизи та інші предмети.

Завершальним етапом вашої прибирання по закінченню ремонту повинна стати мийка вікон і їх чищення, а також чистка вітражів або дзеркал при їх наявності.

Підводячи підсумки, хочеться сказати, що, безумовно, усунення наслідків ремонту може бути виконано звичайним обивателем, але якщо ви хочете зберегти свої нерви і час – довретесь професіоналам.

Переглядів: 1474