Чищення дивану

Одним з головних і найважливіших предметів в будинку є диван. На ньому проводять максимум часу всі члени сім'ї. У більшості випадків, прихопивши з собою чашку кави, чаю, соку або пива.

Дуже часто, по необережності, з'являються плями, які вивести проблематично. Накопичується пил, шерсть від домашніх тварин, позбавиться від таких забруднень не так вже й просто. Це не лише псує естетичний вигляд, але і приносить дискомфорт будь-якої поважаючої себе господині.

Підібрати гарний засіб не просто. Чищення дивана самостійно, може принести далеко не той результат, який ви очікуєте. А що ще гірше, зовсім зіпсувати тканину.

Для того щоб вибрати правильний засіб по догляду, слід точно знати, з якого матеріалу пошита оббивка. Обов'язково запам'ятати, що не за яких обставин не слід використовувати отруйні хімічні засоби, або змішувати кілька різних між собою. 

Інакше, можете відразу попрощатися з красивою оббивкою свого улюбленого дивана. Після того, як ви придбаєте речовина для видалення плям, випробуйте його на невидимій частині дивана, щоб уникнути неприємностей.

Чищення дивана в домашніх умовах, слід знати:

  • Якщо вам потрібно вивести накопичилася пил з усіх щілин, диван потрібно вибити, попередньо застеливши вологою простирадло всю поверхню, для того, щоб пил не осідала назад;
  • При використанні пилососа для чищення дивана, краще підійде тонка насадка, яка зможе проникнути у всі кути і щілини. Тільки тоді ви досягнете максимального очищення:
  • Уникайте попадання води на поверхню, а в разі попадання, максимально висушіть, інакше можлива поява цвілі і не приємного запаху;
  • Не використовуйте побутові порошкові засоби для чищення диванів. На заміну плям, ви отримаєте розводи, від яких позбутися буде ще складніше.

Якщо ж ви власник шкіряних меблів, то тут взагалі не варто ризикувати. Краще відразу звернутися в клиниговую компанію, яка зробить це професійно і швидко.

Послугу чищення дивана в Києві пропонує компанія «Чистория». Це одна з клінінгових компаній, яка точно знає, як допомогти вашій меблів позбутися від плям крові, жиру, кави і т. д. 

При появі таких забруднень на своїй поверхні, краще звернутися до фахівців компанії, для того, щоб вони виробили очищення професійними засобами, по догляду за якими типами матеріалів, не завдаючи не найменшої шкоди для вашої меблів. 

до того Ж, майстри без праці позбавлять ваш диван від неприємних запахів, які ввібрала оббивка. Особливо актуальною ця проблема буде для тих, у кого є маленькі діти або тварини.

Чищення диванів в Києві є досить затребуваною послугою, так як багато встигли оцінити роботу фахівців компанії «Чистория». 

Професійний догляд не тільки допомагає зберегти презентабельний зовнішній вигляд меблів, але і значно подовжує термін експлуатації. 

Що особливо вигідно не тільки для квартирної меблів, а і для офісної. Тим більше, оплатити послугу з чищення дивана, в Києві набагато дешевше, ніж замовити нову оббивку. 

Переглядів: 1987