Хімчистка матраців

Для того, щоб ваш сон був приємним, а головне безпечним потрібно обов'язково доглядати за своїм спальним місцем, а вже тим більше за матрацом. Тому що саме від нього, як не дивно, безпосередньо може залежати наше здоров'я.

Матрац потрібно регулярно і ретельно очищати від пилу; волосся; залишків відлущеної шкіри; і шерсті тварин, щоб уникнути утворення алергії. Важливим моментом є профілактика появи пилових кліщів і інших небезпечних мікробів.

Забруднення на матрацах може бути різноманітним – плями від напоїв, їжі, косметики, дитячого сечі і т. д. Позбутися від таких неприємних ситуацій допоможе професійна хімчистка матраців.

звичайно, Можна спробувати самостійно впорається з подібними забрудненнями, з допомогою розрекламованих засобів для чищення. 

Хімчистка матраца в домашніх умовах справа важкий і довгий, з високим ризиком зіпсувати остаточно свій матрац. Для того, щоб правильно і якісно очистити його, потрібно обов'язково знати, з чого він складається. 

Як правило, всі компоненти, що входять до складу матраців, відмінно вбирають вологу, а при чищенні в домашніх умовах це є проблемою, адже якщо не просушити матрац до кінця, то незабаром, у середині піде процес пліснявіння, і з'явиться неприємний запах.

Компанія «Чистория» одна з небагатьох клінінгових центрів, яка пропонує якісну хімчистку матраців в Києві з виїздом на дім. При замовленні даної послуги, співробітники фірми очистять ваш матрац з допомогою новітнього обладнання від таких забруднень:

  • кави та інших напоїв
  • крові
  • плями від косметики
  • плями сечі
  • жирні плями
  • земляна бруд
  • прилиплий жувальна гумка.

Хімчистка матраців з допомогою отпаривательных машин, на 100% позбавлять від пилу і глибоко очистять матрац, будь-який, навіть самої складної конструкції. А хімічні засоби, що використовуються в роботі співробітників клінінгової компанії, надійно видалять практично будь-які плями, позбавлять вас від неприємного запаху і подарує чистоту і свіжість на довгий час.

Процес хімічного чищення полягає, спочатку, в нанесенні чистячих засобів на локальні плями, далі, нанесення миючих розчинів під високим тиском на всю площу, за тим, особливо забруднені місця очищуються щіткою, пізніше матрац промивається від хімічних засобів, і в завершенні - з допомогою вакуумного режиму, відбувається сушка.

Хімчистка матраців в Києві, яку пропонує «Чистория» значно продовжить життя вашого матраца, збереже його зовнішній вигляд на високому рівні, і найголовніше - уб'є хвороботворні мікроби. А так само, заощадить ваш час і сили. Через чотири години після обробки антисептиком, можна знову користуватися своїм матрацом.

Хімчистка матраців в Києві, в особі клінінг центру «Чистория», придбала широку популярність серед населення, завдяки високому рівню сервісу і надання гарантії на свою роботу. Ціна даної послуги абсолютно прийнятна, і у багато разів менше, ніж покупка нового матраца. 

Переглядів: 2589