Прибирання квартир після пожежі

Чимало горя може принести така жахлива стихія, як пожежа. Вогонь знищує на своєму шляху абсолютно все.

Якщо під владою вогню виявилася квартира, то напевно врятувати меблі, інтер'єрні предмети та інші речі Вам не вдасться. Якщо від стихії постраждало затишне сімейне гніздечко, то повернути йому колишній вигляд дуже складно. Проте немає нічого неможливого, було б бажання, а можливість завжди знайдеться.

Прибирання квартир після пожежі – це дуже складний процес, тому готуйтеся до масштабної роботи. Спочатку від сміття потрібно звільнити всі приміщення. 

Якими б цінними не були для Вас ті чи інші речі, але повернути їх до життя практично неможливо. Потім займіться просушуванням приміщення, відкрийте всі вікна, балкон або використовуйте спеціальні професійні прилади. Такими пристроями користуються багато клінінгові компанії, що спеціалізуються на прибирання квартир після пожеж.

Чимало часу забере чищення стін, підлоги і стелі від сажі та інших наслідків пожежі. Тут Вам знадобляться скребки і щітки, також можна використовувати професійні засоби для чищення, які допоможуть швидше усунути кіптява і сажу. 

Від пережитого пожежі залишаються сліди на вікнах, дверях і всіх предметах меблів. Їх також потрібно буде чистити, адже на поверхнях залишилися високотоксичні і шкідливі для здоров'я продукти горіння. Фахівці в таких випадках користуються герметиком, потрапляючи в щілину, роз'їдає все, що в ній накопичилося.

Щоб позбавити себе від всіх нюансів, пов'язаних з уборкой квартири після пожежі, можна звернутися за послугами в клінінгову компанію. 

Фахівці фірми «Чистория» приїдуть на об'єкт, оцінять обсяг роботи і збитків, вивезуть сміття і вживатиме всі необхідні заходи для усунення гарі з поверхонь стін, стель і інших поверхонь.

Назвати точну вартість послуги уборка квартири після пожежі неможливо, адже все залежить від складності роботи. Будьте готові до того, що дана послуга обійдеться Вам недешево, але повірте, що витрачені сили, і кошти на покупку різних чистячих засобів обійдуться набагато дорожче. 

Переглядів: 2366