Прибирання квартир київ недорого

Прибирання квартири займає найважливіше місце в формуванні комфорту та особливого затишку, домашньої атмосфери. Проста прибирання маленької однокімнатної квартири в середньому займає не менше трьох годин вільного часу, який можна було б провести за улюбленою книгою, в спортзалі або всією сім'єю на пікніку.

Компанія «Чистория» пропонує Вам прибирання квартир київ недорого. Досвідчені професіонали в найкоротші терміни і за прийнятну ціну очистять Вашу квартиру від пилу і сміття.

Співробітники компанії «Чистория» проходять спеціальне навчання і знають абсолютно всі нюанси щодо властивостей професійних миючих засобів. Застосування миючого обладнання дозволить впоратися з забрудненнями будь-якого рівня складності.

Компанія «Чистория» піклується про своїх клієнтів. Для задоволення всіх потреб замовника розроблені спеціальні пакети послуг прибирання квартир київ недорого:

  • генеральне прибирання, передбачає комплексне очищення квартири від пилу і сміття;
  • вологе прибирання – усунення пилу з поверхонь, чищення ковроліну, полірування паркету, чистка меблів;
  • прибирання після ремонтних робіт – усунення сміття та забруднень, що залишилися після завершення ремонту;
  • експрес-прибирання полягає в усуненні пилу в найкоротші терміни безпосередньо перед приходом гостей або важливою подією.

Одним з основних пріоритетів компанії «Чистория» є доступність послуг. Тільки у нас прибирання квартир київ недорого і доступно для кожного.

Невелика вартість і якісне виконання робіт – прекрасне поєднання, яке просто не може не радувати. Наші досвідчені фахівці виконають всі клінінгові роботи на вищому рівні.

Вам залишиться тільки прийняти цю роботу та провести оплату за надані послуги.

Переглядів: 1467