Розцінки на прибирання квартир

Послуги клінінгової компанії «Чистория» допоможуть позбутися від пилу і сміття у Вашій квартирі. Розцінка на прибирання квартир залежить від кількості наданих послуг. Прибирання квартири полягає в розробці комплексного підходу.

Стандартний пакет "прибирання квартири" передбачає виконання наступних заходів: мийка вікон, дверей, труб; чищення скляних та дзеркальних поверхонь, килимових покриттів; очищення меблів; дезінфекція санвузла.

Однак розцінка на прибирання квартир не може залежати тільки від цих параметрів. На остаточне формування вартості впливають індивідуальні настройки кожного об'єкту: загальна площа квартири (між квартирами в 100 кв. м. і 200 кв. м. відчувається вагома різниця), ступінь її забруднення і тип необхідної прибирання (генеральна, проста волога і прибирання після ремонтних робіт).

На вартість обов'язково впливає якість використовуваних засобів чищення. Компанія «Чистория» вибирає перевірені засоби, оскільки ми цінуємо ваш майном і несемо відповідальність за якість наданих послуг. Розцінка на прибирання квартир з індивідуальним розрахунком для кожного об'єкта — дуже зручний і економний варіант. Замовник може самостійно сформувати пакет послуг, в яких він зацікавлений.

Середня вартість стандартного пакету «генеральне прибирання квартир», виконаної фахівцями клінінгової компанії «Чистория»:

  • однокімнатна квартира — від 600 грн;
  • двокімнатна квартира — від 900 грн;
  • трикімнатна квартира — від 1200 грн.

Основне завдання клинговой компанії «Чистория» — задоволений клієнт. Вам більше не доведеться витрачати свій час на боротьбу з пилом — професіонали все зроблять за Вас.

В компанії регулярно проводяться акції, а для постійних клієнтів розвинена бонусна система.

Переглядів: 3191