Чистка килима на дому Київ

Килим, безумовно, дуже важливий і красивий предмет інтер'єру в будинку. Завдяки килимовим покриттям, ваші ноги не мерзнуть, а ходити вдома босоніж більш приємно і комфортно. На такому покритті підлоги, досить безпечно залишати грати своєї дитини, не переживаючи, що малюк отримає переохолодження.

Завдяки своїй практичності, килимове покриття підлоги страждає більше всіх інших покриттів. Звичайного очищення пилососом, на жаль, занадто мало, для того, щоб килим був максимально чистим і зберігав свій первинний зовнішній вигляд.

Найбільш оптимальним методом для якісної чистки килимів є використання послуг клінінгових компаній.

Компанія «Чистория» пропонує послугу чищення килимів вдома, в місті Київ. У цій фірмі працюють лише висококваліфіковані співробітники, які надають різноманітний спектр послуг з прибирання квартир та офісів.

Чому все-таки краще звернутися за допомогою з очищення килима до професіоналів?

По-перше, для якісного очищення потрібно використовувати миючий пилосос, а він є далеко не у всіх будинках. По-друге, килим є джерелом високого вмісту пилу та мікробів. Для здоров'я людини і те і інше завдає великої шкоди. По-третє, найчастіше, на килимах може з'являтися велика кількість плям від їжі і напоїв, особливо, якщо у вас є маленькі діти. Встежити за появою того чи іншого плями проблематично, і, чим довше пляма не виводиться, тим важче позбутися від нього.

Ще одним моментом є не знання важливих правил по догляду за різними видами килимових покриттів. Правильний догляд підбирається в залежності від довжини і складу ворсу. Завдяки знанням і багатому досвіду, співробітники компанії «Чистория» виконують якісну очистку згідно з характером вашого килима, що виключає можливість заподіяння шкоди або псування вашого підлогового улюбленця.

Професійна хімчистка килима на дому в Києві, виробляє за такою схемою:

  • Вакуумна, суха очистка звичайним пилососом;
  • Локальне видалення плям на килимі;
  • Глибока і ретельна чистка за допомогою роторних машин, з різними насадками для будь-якого вигляду килимового покриття;
  • Повне очищення килима з допомогою миючого пилососа.

Як ми бачимо, волокна вашого килима проходять високе технологічне очищення. Після такої обробки, ви позбудетеся від пилу, мікробів і неприємного запаху. 

Дуже зручна послуга чищення килима на дому в Києві тому, що використовується тільки якісне обладнання та екологічно безпечні миючі речовини. 

Завдяки співробітникам клінінгової компанії, які виїжджають прямо до вас додому, тепер не потрібно замислюватися над транспортуванням килима в найближчу хімчистку.

Для підтримання довгострокового ефекту після генеральної очищення килимового покриття слід користуватися порадами професіоналів:

  • Не використовуйте для очищення килима гарячу воду
  • Використовуйте тільки щітки середньої жорсткості
  • Ретельно сушіть килим, щоб уникнути грибка і цвілі
  • Пилососити поверхню тільки по напрямку ворсу.

Правильна очищення продовжить термін служби вашого килима, а приємний зовнішній вигляд збережеться на довгі роки. 

Переглядів: 2351
Схожі статті

При щільному графіку і великий зайнятості зазвичай користуються послугами прибирання на дому. Це означає, що, звернувшись до клинговую компанію, ви можете замовити прибирання