Прибирання квартир після ремонту київ ціни

Історично склалося, що прибиранням займаються переважно жінки. Часи змінюються. Сьогодні жінці недостатньо залишатися дружиною і матір'ю, багато хто прагне побудувати свою кар'єру, хобі і приділяти час занять спортом. 

Вихідні дні йдуть на прибирання квартири, прання та інші домашні клопоти. Чимала кількість сил і нервів забирає ремонт квартири, але навіть після його завершення не варто радіти, адже Вас чекає комплексне прибирання. Усунення залишків ремонтних робіт може відняти пару днів, тому задумайтеся про залученні в процес професіоналів.

Прибирання квартир після ремонту київ ціни досить високі, адже фахівцям доведеться виносити дрібний послеремонтный сміття, видаляти будівельний пил з поверхонь, очищати скла і дзеркала, чистити килимові покриття, ламінат, підлога і т. д. 

Перед тим, як підписати договір з клініговой компанією, уточніть які саме заходи входять в пакет «післяремонтне прибирання квартири». 

Клінінгова компанія «Чистория» пропонує клієнтам ознайомитися з послугами, а за необхідності розширити їх кількість.

Кожна компанія самостійно формує прибирання квартир після ремонту київ ціни, тому не соромтеся запитувати, звідки взялася та чи інша сума. 

При спілкуванні з менеджером Ви можете попросити прорахувати вартість прибирання квартири. Для цього необхідно вказати тип збирання, обсяг робіт, термін їх виконання і, мабуть, найголовніше, площа квартири. 

Якісна прибирання не може коштувати дешево, адже професійні засоби чищення, спеціальне обладнання та навчання співробітників вимагає певних витрат. Прибирання квартир після ремонту київ ціни стартують від 7 грн за 1 кв. м.

Якщо під час ремонту в квартирі присутня меблі, то в обов'язковому порядку необхідно проводити чистку, адже саме в м'якій оббивці накопичилося чимало будівельного пилу та сміття. 

Для того, щоб усе це усунути пилососа і стандартних засобів чищення буде недостатньо. Клінінгова компанія «Чистория» пропонує провести хімчистку м'яких меблів, яка дозволить усунути сміття незалежно від його походження.

Переглядів: 1790