Прибирання квартири київ ціна

Для столиці прибирання квартири професійними фахівцями клінінг індустрії не є чимось дивним. На ринку послуг з'явилася велика кількість компаній, що надають послуги по прибиранню квартир, будинків, офісів і котеджів. 

Висока конкуренція, дозволяє знайти недороге прибирання квартир в Києві за найкоротші терміни. Багато агентств час від часу проводять акції на свої послуги, що дозволяє заощадити кошти на прибирання приміщення.

Прибирання квартири київ ціна в кожній компанії формується з урахуванням типу прибирання, терміну виконання роботи, площі приміщення та інших факторів.

Ми пропонуємо Вашій увазі середньостатистичні ціни на найпопулярніші види прибирання в Києві.

Щоденна прибирання квартири, яка спрямована на підтримання чистоти в приміщенні. Даний пакет послуг передбачає вологе прибирання, миття підлоги, видалення пилу, чищення санвузлів. В середньому така прибирання займає близько години і обійдеться від 8 грн за 1 кв. м.

Генеральне прибирання є одноразовим заходом, який полягає у застосуванні цілого комплексу клінінгових послуг. Співробітники компанії проводять чистку абсолютно всіх поверхонь, навіть у важкодоступних місцях і наводять у квартирі ідеальний порядок. Середня вартість генерального прибирання в Києві – 15 грн за 1 кв. м.

Прибирання квартири після ремонту передбачає усунення забруднень і сміття після проведення ремонтних робіт. Фахівці клінінгової компанії зобов'язані провести вологе та сухе прибирання кожної кімнати і усунути залишки цементу, фарби, скотчу та інших будівельних матеріалів. 

Ціна за генеральне прибирання трохи вище, оскільки обсяг роботи більше, ніж в інших випадках – мінімум 20 грн. за 1 кв. м.

Еко прибирання – це абсолютно новий вид прибирання із застосуванням пари. Такий варіант ідеально підходить для людей, які страждають від алергії на миючі засоби, у складі яких є хімічні елементи. 

Прибирання відбувається завдяки використанню спеціального апарату – парогенератора, який чудово дезінфікує кімнату та вбиває бактерії. Еко прибирання квартири Київ ціна – 12 грн за 1 кв. м.

Компанія «Чистория» надає послуги з прибирання квартир за вигідною ціною. 

Переглядів: 4585