Прибиральниця квартир Київ

Сучасні жінки не відстають у завантаженості від чоловіків. На тендітні плечі прекрасної половини людства покладається досить багато обов'язків. Що робити у ситуації, коли не залишається часу на себе кохану?

Чи ж ви затятий холостяк, і як для всіх чоловіків, прибирання в квартирі – не найулюбленіша справа в житті.

Клінінговий ринок повний пропозиціями послуг прибиральниць квартир в Києві, в будь профільної компанії вам підберуть уважний і ввічливий персонал.

Чим же краще найняти професійну прибиральницю квартир, ніж бабусю пенсіонерку з сусіднього під'їзду?

Запрошуючи в будинок прибиральницю, ви довіряєте свою житлоплощу справжньому майстру своєї справи. Людина, яка надає послуги з прибирання квартир, чітко обумовлює з вами свої обов'язки, враховує всі ваші побажання.

Прибиральниці квартир в Києві зазвичай привозять з собою все необхідне новітнє обладнання, засоби дезінфекції, засоби по догляду за вікнами й меблями. Фахівець повністю віддає звіт у своїх діях, і несе повну відповідальність за цілісність вашого майна.

Клінінг-майстри на відміну від звичайних прибиральниць, працюють, перш за все, на результат і якість, а не на швидке отримання своєї зарплати. Ще один незаперечний плюс саме те, що прибиральниця квартир надає послуги в комплексі. 

Це може бути і суха/волога прибирання і догляд за кахлем і сантехнікою, чистка килимів, миття вікон, прання, з наступним прасуванням білизни.

Клінінгові організації за наймом прибиральниць квартир в Києві підходить до справи завжди з особливою відповідальністю. Ви можете не переживати за присутності чужої людини в будинку, т. к. фронті тим як отримати дану вакансію претендентки проходять професійний відбір, перевіряються на конфліктність і надають всі необхідні документи про себе, в тому числі і медичну довідку.

Ціни на даний вид послуги звичайно вище, ніж, якби ви найняли просто людини з вулиці. Але ж ми пускам людини у свій будинок, довіряємо йому свої цінні предмети інтер'єру, а у випадку невдалого експерименту одержимо зіпсовану річ і додаткові витрати.

Так що в такому питанні не варто ризикувати. Мінімальна вартість послуг прибиральниці у Києві 60-120 грн/год. Ціна залежить від площі приміщення, обсягу роботи, складності та замовлення додаткових послуг .

Якщо запропонований фахівець вам не підходить, з різних причин, в клінінгової організації вам швидко підберуть заміну, прислухаючись до ваших побажань. 

Так само ви можете підписати довгостроковий контракт, і прибиральниця буде відвідувати ваш будинок з такою періодичністю, з якою це вам необхідно.

Переглядів: 4871