Прибирання квартир після ремонту київ ціна

Закінчення ремонтних робіт – це ще не привід радіти, адже попереду Вас чекає комплексне прибирання. 

Звичайно, Ви можете озброїтися безліччю чистячих засобів, ганчірок, щіток, взяти на роботі вихідний або ж піти іншим шляхом і звернутися за допомогою до професіоналів клінінгової компанії «Чистория».

Прибирання квартир після ремонту київ ціна не може бути низькою, тому що даний пакет послуг передбачає виконання цілого списку заходів:

  • винос дрібного будівельного сміття;
  • сухе прибирання приміщення;
  • чистка стін, світильників будівельним пилососом;
  • видалення залишків фарби і клею з будь-яких поверхонь;
  • професійне очищення дзеркальних і скляних поверхонь;
  • дезінфекція сантехнічного вузла;
  • хімчистка килимових покриттів і м'яко меблів;
  • розпакування та встановлення меблів.

За бажанням клієнта список перерахованих вище заходів може бути розширений. Для цього достатньо розповісти менеджеру компанії про свої уподобання. 

Бригада фахівців виїде на об'єкт в будь-який зручний для Вас час і в найкоротші терміни виконає всю необхідну роботу.

Кожен співробітник компанії проходить спеціальне навчання і ознайомлення з властивостями чистячих засобів, їх взаємодією з поверхнями. 

Професійні засоби чищення агресивно впливають на забруднення і при цьому не шкодять Вашій меблів, стін і т. д.

Прибирання квартир після ремонту Київ ціна для клієнтів компанії «Чистория» - дуже демократична, оскільки ми зацікавлені в тривалій співпраці і цінуємо кожного клієнта.

Більш того, для постійних клієнтів розроблена гнучка система знижок та приємних сюрпризів. Прибирання квартир після ремонту Київ ціна – від 10 грн за 1 кв. м.

Окрім прибирання після завершення ремонтних робіт на Вас чекає чищення м'яких меблів і килимів, які теж постраждали від будівельного пилу. 

З цим нелегким справою впоратися без спеціального обладнання просто неможливо. Клінінгова компанія «Чистория» надає таку послугу за розумною ціною.

Переглядів: 1560