Прибирання квартир та офісів

Професійне прибирання квартир та офісів і проста прибирання – це абсолютно різні речі, що відрізняються не тільки кількістю прибирають, але і знаннями процесу, нюансів використання чистячих засобів і застосування професійного обладнання.

Діяльність клінінгової компанії полягає в задоволенні потреб замовника та розробки індивідуального підходу до кожного клієнта. 

Часто послуги професіоналів стоять настільки дорого, що не кожен середньостатистичний людина зможе собі їх дозволити. З часом склався стереотип, що прибирання квартир та офісів доступна виключно для багатих людей, але це не так. Компанія «Чистория» руйнує всі стереотипи і робить клінінгові послуги доступними для кожного жителя столиці.

На прибирання квартири часом просто не вистачає часу, а так хочеться, щоб навколо панувала чистота і порядок. Наша компанія надає кілька видів прибирання квартири: генеральна та підтримує. 

Співробітники нашої компанії проходять навчання і вивчають властивості чистячих засобів. Ви можете не переживати за цілісність своєї меблів, килимових покриттів, стін і т. д., адже ми гарантуємо високу якість надаваних послуг.

Прибирання офісів передбачає правильне і грамотне поводження з матеріалами, які застосовуються в офісних приміщеннях. Зазвичай в житлових і офісних приміщеннях використовуються матеріали з різними властивостями і характеристиками. 

Сучасні офіси наповнені ламінатами, паркетом, синтетичними покриттями, спеціальними шпалерами, металевими конструкціями, поручнями сходів, скляними стелажами і т. д. 

Для прибирання в офісах необхідно використовувати спеціальні засоби чищення, які підходять певних типів поверхонь. Комплексне прибирання можна проводити раз на місяць, але хоча б раз на тиждень повинна здійснюватися вологе прибирання. 

Пам'ятайте, що чистота офісу – це репутація Вашого підприємства і здоров'я персоналу.

Прибирання квартир та офісів у сучасному світі – це не розкіш, а необхідність, яку можна собі дозволити для того, щоб заощадити час, сили і здоров'я. Залиште прибирання професіоналам, які знають свою справу і з легкістю впораються з поставленим завданням. 

Переглядів: 1430