Ціни на прибирання квартир в Києві

Багато клінінгові компанії пропонують широкий спектр послуг, пов'язаних з прибиранням приміщень. Професійне прибирання квартири – це прекрасна можливість заощадити свій час і підтримувати чистоту в квартирі.

Крім того, що Вам не доведеться докладати зусиль до наведення порядку, будьте впевнені, що професіонали впораються із завданням набагато краще і швидше. Особливу увагу звертайте на відгуки про діяльність компанії і на освіту її співробітників.

Ціни на прибирання квартир в Києві залежать винятково від типу прибирання: періодична, щоденне, генеральне, післяремонтне після пожежі. 

Деякі компанії дозволяють клієнтам самостійно формувати пакет клінінгових послуг, яких вони потребують. Середні ціни на прибирання квартир в Києві – від 5 грн. за 1 кв. м.

Прибирання офісів – це дуже важливо захід, який вносить свою лепту в ведення бізнесу. Саме в офісах полягає найбільша кількість угод, зустрічей, конференцій. 

Від якості прибирання залежить загальне враження, яке складеться про Вашої компанії у відвідувачів. Кожен керівник піклується про стан своїх підлеглих, тому якісна прибирання є запорукою гарного здоров'я, що, безсумнівно, позначиться на працездатності всього персоналу. 

Компанія «Чистория» пропонує своїм клієнтам професійне прибирання офісів, при необхідності екологічними засобами чищення. Вартість прибирання офісу коливається в районі 7 грн. за 1 кв. м.

Прибирання котеджів кардинально відрізняється від аналогічної послуги для офісів і квартир. Основна відмінність – це велика територія, заповнена великою кількістю меблів, дзеркальних і скляних поверхонь, килимових покриттів. 

Багато предмети інтер'єру потребують специфічного догляду, а з деякими типами забруднень можуть впоратися тільки професіонали. 

Чистота дому дозволяє створювати затишне гніздечко, в яке хочеться повертатися після насиченого трудового дня. Незважаючи на такий великий обсяг роботи, ціна на прибирання котеджів складає всього лише 10 грн. за 1 кв. м. 

Переглядів: 2109