Хімчистка м'яких меблів Київ

Як же ми всі любимо м'які диванчики, крісла, ліжка, пуфи. Немає жодного будинку або квартири, в якій відсутній такий предмет інтер'єру.

Багато навіть в офісах намагаються оточити себе такими атрибутами. В офісі найчастіше ставлять шкіряні дивани і крісла, диван варто протерти мокрою ганчіркою з відповідним розчином і справа з кінцем. Чи То справа домашнє начиння.

У квартирі чи будинку, ми намагаємося встановити самі м'які, приємні за кольором і на дотик дивани, крісла тощо, але адже вдома ми проводимо дуже багато часу.

Перегляд телевізора, прийом гостей, читання газети, обідній сон, всі ці дії відбуваються на дивані. А адже тканина на меблях затирається, забруднюється і втрачає свій зовнішній вигляд.

З цією проблемою може допомогти плед або покривало, вся пил, бруд тощо, буде накопичуватися на ньому і диван або інша м'які меблі, буде чистою на вигляд.

так, Так, саме на вигляд не більше, адже пил має властивість проникати глибоко в середину меблів тим самим створюючи сприятливе середовище для різноманітних грибків та шкідливих мікроорганізмів.

Хімчистка м'яких меблів на дому, реальна, але тільки спеціалізуються підприємствами та відповідними засобами і технологіями.

Намагатися самому почистити меблі навіть не варто, адже ідеально очистити її все одно не вдасться. Звичайно, зовнішній вигляд може і подправится, але от зсередини дістати пил і знищити всі мікроби не вийде. Чи То справа компанії, в яких хімчистка м'яких меблів, є основним видом діяльності.

Проводиться хімчистка м'яких меблів Київ, як в заводських приміщеннях, так і на дому. Цілком реально викликати майстрів на будинок і попросити їх попрацювати на місці, а можливий варіант хімчистки м'яких меблів у заводському приміщенні. У такому випадку менеджер приїздить до Вас додому і оформляє заявку.

Найчастіше хімчистка м'яких меблів Києва, може проводиться в будь-який час доби. Це дуже зручно. Не важливо, до якої години Ви працюєте, завжди можна встигнути почистити свою меблів і привести її в людський вигляд.

Хімчистка м'яких меблів Київ, відбувається на декількох етапах. Для початку, проводиться діагностика. Оцінюється якість і структура тканин, ступінь забруднення, наявність плям від вина, кави, косметики, фруктів та іншого.

Наступний етап, підбір хімічного засобу для очищення, з урахуванням усіх аспектів. І на завершення очищення все змивається водяним пилососом, глибокого очищення.

Після чого висушується високотехнологічними машинами, з використанням пропарювання. Завдяки чому знищуються всі шкідливі мікроби і речовини.

За бажанням замовника меблі можна підфарбувати, повернувши старих диванів, колишньої колір і свіжість, а можливий варіант перефарбовування в інший, зовсім інший колір.

Замовити таку послугу стало досить просто, всього лише зателефонувати менеджерам компанії Чистория і замовити послугу «хімчистка м'яких меблів Київ», наша компанія спеціалізуєтесь на очищення м'яких меблів від пилу, бруду і не потрібних грибків, що утворилися всередині диванів, крісел і т. д.

Переглядів: 1854