Генеральне прибирання квартир київ

Кожен з нас віддає перевагу утримувати свою квартиру в чистоті і порядку. Прибирання – процес досить трудомісткий і не кожен з нас може сам впоратися з цим завданням.

Як же бути в такому випадку? Цей процес краще довірити професіоналам, які знають толк у своїй справі. Фахівці компанії «Чистория» готові взяти на себе всі клопоти, пов'язані з прибиранням вашого житла.

У нашій компанії працюють професіонали, які впораються з поставленим завданням в найкоротші терміни.

Особливою популярністю користується пакет Генеральне прибирання квартир Київ. Вартість послуги ґрунтується виключно на площі квартири і з кожним клієнтом ціна обговорюється індивідуально.

При виборі даного пакету послуг обов'язково уточнюйте, що саме виходить в обов'язки клініговой компанії. Зазвичай миття балконів, жалюзі, посуду і т. д. оплачується замовником додатково. У будь-якому випадку, висловлюйте свої побажання – компанія піде Вам на зустріч.

Більшість компаній можуть надати послугу хімчистки, яка не входить в пакет Генеральне прибирання квартир Київ, але стане чудовою знахідкою для будь-якої господині. Середня вартість хімчистки – 350 грн. За таку суму Ви зможете очистити килими, м'які меблі та матраци.

Якщо у Вас є алергія, то обов'язково говорите про це менеджерам клінінгової компанії, перш ніж підписати договір. Для людей, які страждають від підвищеної чутливості до хімічних речовин, розробляється індивідуальний метод збирання, полягає у використанні парового котла.

Завдяки паровій обробці, фахівцям вдається домогтися чистоти, продезінфікувати приміщення і позбавити Вас від алергічної реакції. Такий тип генерального прибирання в Києві дуже популярний, але обійдеться трохи дорожче. Не варто економити. адже Ви вбережете себе від неприємних відчуттів.

Скориставшись послугами професіоналів, Ви без особливих зусиль зможете утримувати свою квартиру в повному порядку, більше часу приділяти собі і своїм близьким.

Переглядів: 1645