Екологічне прибирання будинку

Екологічне прибирання будинку – це абсолютно новий вид послуги клінінгової, який з кожним днем стає все популярнішою серед мешканців столиці. 

На жаль, багато людей навіть не здогадуються про те, що генеральне прибирання можна без хімічних засобів, різкого запаху і т. д. Екологічні миючі засоби, абсолютно безпечні для всіх мешканців приміщення, домашніх тварин і рослин. 

В європейських країнах екологічне прибирання будинку стала цілком звичним справою, адже багато компонентів хімічних засобів чищення вже давно заборонені.

У Києві подібний метод збирання практикують тільки деякі фірми, одна з них клінінгова компанія «Чистория». Фахівці компанії користуються тільки перевіреними професійними засобами чищення від світових виробників з Австрії, Німеччини та США. Більш того, всі кошти проходять тестування на відповідність світовим сертифікатами якості, сертифікатах МОЗ України.

Ефективність прибирання підтверджує якість екологічно безпечних миючих засобів. Екологічне прибирання будинку ідеально підходить для тих людей, хто страждає від алергії, для вагітних і маленьких дітей. 

Як показує статистика, еко-прибирання займає на 13 часу більше, ніж проста, особливо якщо ви самі взяли на себе це непросте завдання. 

Щоб заощадити свій час, досить звернутися в компанію «Чистория», фахівці якої за допомогою спеціального обладнання швидко і якісно наведуть порядок у Вашому домі.

Сучасні технології дозволили удосконалити екологічний метод збирання, тому можливий варіант прибирання з використанням парової машини. 

Парогенератор усуває не тільки пил, але і веде боротьбу з різними бактеріями, що розвиваються на поверхнях. Провести прибирання паром і екологічними засобами чищення можна в будь-якому приміщенні. 

З допомогою парогенератора або безпечних миючих засобів можна очистити абсолютно всі поверхні: скло, дзеркала, батарейки, підлоги, килими, м'які меблі та улюблені іграшки дитини. 

Екологічне прибирання будинку – це прекрасна можливість зберегти порядок, чистоту в домі й здоров'я всіх мешканців.

Переглядів: 2172