Чим помити холодильник зовні?

Як відмити холодильник зовні? Правильний підхід!

Багато статей присвячено мийці внутрішньої частини холодильника. Але, зовнішня частина теж дуже важлива. Слід розуміти, що догляд за поверхнею холодильника визначає збереження його презентабельного вигляду.

ТОП 5 порад ніж мити холодильник зовні:

  1. Чим відмити ручки холодильника? Це та частина, яка найбільше брудниться. Для вирішення завдання досить протерти ручки співаючим засобом, після чого змити його. Є ще варіант – намазати ручки зубною пастою і змити. Цей метод ефективний, якщо є інтенсивні забруднення.
  2. Поверхня металевого холодильника легко миється мильним розчином. Вибирайте неагресивні кошти. Адже поверхня холодильника може змінити колір або взятися плямами. Крім того, концентровані розчини можуть спровокувати трескание фарби.
  3. Обов'язково витирайте насухо поверхню після миття. Іржа – це патьоки і залишки вологи.
  4. Поверхня холодильника можна мити нашатирним спиртом або ж засобом для миття вікон. Відмивши забруднення (потьоки, жирні плями) мильним розчином протріть засобом для миття вікон. Цей підхід забезпечить блиск і дезінфекцію.
  5. Скляні поверхні холодильників слід мити м'якими ганчірками з мікрофібри, застосовуючи спиртові розчини або рідини для миття вікон.

Яких методів миття слід уникати і чому?

  • не використовуйте білизну та засоби для миття сантехніки. Це концентровані розчини, які додадуть жовтизну білому холодильника;
  • не тріть поверхню содою або жорсткою губкою, щоб не залишити подряпин;
  • не залишайте миючі засоби на поверхні на довгий період. Потрапляючи під фарбу, хімічні речовини можуть спровокувати її здуття.

У даному матеріалі ми постаралися відповісти на питання: як відмити холодильник зовні, а так само чим мити холодильник

Сподіваємося що вищевказані поради допоможуть Вам полегшити процес миття холодильника.

Переглядів: 25584
Схожі статті

Дізнайтеся кілька хитрощів, які допоможуть зменшити кількість осідання пилу на Ваших меблях.

Ставите питанням, як вивести пляму з килима? Раніше подібних інструкцій було не знайти і доводилося задовольнятися тим, що Ми постійно бачимо плями на килимах

Чистота – запорука здоров'я про це твердить не тільки сучасна медицина, але і китайське вчення Фен-шуй.