Швидке прибирання квартири

Ознакою професійної клінінгової компанії є швидка прибирання квартири. Багато клієнти зацікавлені не тільки в якості, але і в термінах надання послуг.

Якщо людина вирішила звернутися до професіоналів, то він довіряє компанії найважливіше – свій дім. Після підписання договору, клінінгові послуги повинні надаватися в повному обсязі незалежно від площі квартири і ступеня її забруднення.

Перед підписанням договору обговоріть з менеджером умови надання послуг, чітко вкажіть терміни виконання роботи, простежте, щоб нюанси були зазначені в договорі.

Особливу увагу слід приділяти засобів для чищення поверхонь. Якщо Ви страждаєте від алергії, то обов'язково розкажіть про це менеджеру компанії, для Вас будуть застосовуватися індивідуальні методи чищення без використання хімічних засобів.

Такий тип прибирання не менш ефективний і називається «еко-прибирання». В основі цього методу лежить використання спеціальної парової машини, яка дезінфікує поверхню і ні в якому разі не завдає шкоди людям, схильним до алергічних реакцій.

Компанія «Чистория» може з абсолютною упевненістю заявити, що швидке прибирання квартири не є проблемою для нашого персоналу.

Якщо клієнту необхідно прибрати квартиру в найкоротші терміни, то на об'єкт виїде бригада з кількох людей, щоб задовольнити вимоги замовника.

Вам не потрібно готуватися до майбутньої прибирання, адже наші фахівці допоможуть скласти речі, зібрати іграшки і розкласти книги/журнали, які будуть перешкоджати робочого процесу. Після завершення робіт, всі знову опиниться на своїх місцях.

Під час проведення прибирання Ви можете спокійно займатися своїми справами і навіть не перебувати в приміщенні. Вам потрібно буде тільки прийняти роботу бригади.

У клінінгової компанії «Чистория» швидке прибирання квартири не є додатковою послугою, це наше основне правило, тому Вам не потрібно буде витрачати додаткові кошти за терміновість.

Переглядів: 1673